APP Verhuur

Zomer in Seefeld

Ook in de zomer is Seefeld een topbestemming voor jong en oud.

Het is de ideale uitvalsbasis voor ontspannen wandelingen en lange bergtouren, bijvoorbeeld in het Alpenpark Karwendel. De regio telt in totaal 650 km aan wandelpaden.

Golfers zijn enthousiast over de 18-holes kampioenschapgolfbaan Seefeld-Wildmoos en de 9-holes Golfacademy in het centrum van het dorp.

Ook vindt u in de zomer verkoeling in de zwembaden van het Olympia Sport- und Kongresszentrum en in de Wildsee met zijn ‘Strandperle’ ligweide.

Of kies ervoor om het hart van de Alpen te verkennen tijdens een mountainbike- of fietsvakantie. Meer dan 5.600 km aan mountainbikeroutes en circa 900 km aan fietspaden, garanderen een afwisselend verblijf in de indrukwekkende Tiroler bergwereld.

Verken er op los en ontdek de schoonheid en diversiteit van de regio.

Seefeld is een dorp van Olympische klasse. Het autovrije centrum zorgt voor een gezellige uitstraling wat wordt onderstreept door de vele barretjes, restaurants en winkels. Het mondaine karakter heeft het schilderachtige bergdorp te danken aan voorzieningen als een concertzaal, wijnbar en luxe saunacomplex. ’s Avonds valt er in het gezellige Seefeld ook genoeg te doen. Denk hierbij aan luxe restaurants en een casino.omgeving Seefeld


omgeving seefeld zomer

omgeving zomer