APP Verhuur

Winter in Seefeld

Seefeld ligt niet ver van Innsbruck en is een bekende wintersportplaats. Het dorp is uitgegroeid tot een trekpleister voor langlaufers en al vele malen verkozen tot gebied met de beste loipen. De Tiroler langlaufgebieden bieden van december tot april de beste voorzieningen en faciliteiten in het besneeuwde winterlandschap.

Maar Seefeld is veel meer dan dat, het is zelfs één van de beste plaatsen in de Alpen voor een veelzijdige wintervakantie. Skiën, wandelen en tal van andere wintersportactiviteiten kun je in deze omgeving ondernemen. De Olympiaregion Seefeld heeft een klein, maar fijn aanbod voor alpine-skiërs. Met ongeveer 35 kilometer aan pistes en sneeuwzekerheid tot april zijn er voldoende ski- en snowboardmogelijkheden zowel voor beginners als voor professionele skiërs.

In het hart van de Alpen wordt u niet alleen verwend met het prachtige berglandschap, maar geniet u ook van de gezonde berglucht en uitstekende wellness voorzieningen. Van internationaal geprezen gezondheidscentra tot yoga in de bergen en Kneipp-baden met panoramisch uitzicht. De omvangrijke wellness faciliteiten van Tirol nodigt uit voor een ontspannen verblijf.


omgeving seefeld winter